قرمزي جاي واکسن نوزاد


قرمزي و ورم بعد از واکسن نوزاد که اغلب با درد نيز همراه است، از روز واکسيناسيون تا دو يا سه روز بعد ادامه دارد. اين موضوع در کنار ساير عوارض، طبيعي است و معمولا با مصرف قطره‌هاي استامينوفن يا کمپرس سرد درمان مي‌شود. معمولا بعد از تزريق واکسن ب. ث. ژ اين ورم در زير بغل نوزاد اتفاق مي‌افتد که بدون خطر است و بعد از دو تا سه روز رفع مي‌شود. البته بايد توجه داشت که در صورت عفونت و چرکي شدن اين ورم، بايد فورا به پزشک مراجعه کرد.


ساير عوارض واکسيناسيون نوزاد


واکسن‌ها در واقع بخشي از همان بيماري هستند که مي‌خواهيم بدن در مقابلشان محافظت شود، اما خود موجب بيماري نمي‌شوند. آن‌ها به بدن فرزند شما مي‌گويند تا پروتئين‌هاي خوني به نام آنتي‌بادي را براي مقابله احتمالي با اين بيماري‌ها بسازد. به عنوان مثال، پس از تزريق واکسن سياه‌سرفه، اگر کودک با بيماري واقعي روبرو شود، بدن آن را تشخيص داده و براي حمله به آن مجهز است.


واکنش‌هاي خفيف پس از واکسن، نشان مي‌دهند که کار به درستي انجام شده‌ است. اين علائم نشانه اين هستند که بدن کودک شما در حال ساخت آنتي‌بادي‌هاي جديد است. به طور معمول اين واکنش‌ها طي چندروز به خودي خود از بين مي‌روند. عمده‌ترين علائمي که بعد از واکسيناسيون ممکن است مشاهده کنيد عبارتند از:


حساسيت و قرمزي در محل تزريق


تورم جزئي در محل تزريق


بي‌قراري نوزاد


تب درجه پائين


مشکل در به خواب رفتن


تب بعد از واکسيناسيون


گاهي اوقات واکسن پنوموکوک (واکسن سينه پهلو)، سياه‌سرفه و کزاز مي‌توانند واکنش‌هاي ديگري نيز ايجاد کنند، مانند:


تورم يک پا يا يک بازو به طور کامل


برخي عوارض کمتر متداول به شرح زير است:


استفراغ


خواب‌آلودگي


از دست رفتن اشتها


اين‌ها نيز از عوارض جانبي عادي هستند که بعد از چند روز، بدون نياز به هيچ درماني از بين خواهند رفت.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

rahro media پادرس وبلاگی Kyle پیچک نگار عکاسی زیر آب نیما رایانه روناس نقش شبنم گل پرسشنامه سیاهه ی رفتاری کودک (CBCL) آخنباخ